Despre noi

Actualmente serviciile foto şi video sunt un atribut obligatoriu la orice festivitate, fie botez, bal de absolvire sau zi de naştere. Dar, cu siguranţă, unul din evenimentele principale din viaţă, pe care şi El şi Ea îl aşteaptă cu nerăbdare, este nunta. Şi, desigur, ne dorim ca această zi să fie extraordinar de frumoas şi să rămână în memorie pentru toată viaţa. Şi sigur va rămâne aşa. Dar, cum veţi vedea cel mai important eveniment din viaţă peste ani – deja e o altă chestiune. Totul depinde de măiestria fotografului şi a operatorului video, care în ziua nunţii dumneavoastră vă vor călca pe urme peste tot. Implacabil şi practic neobservat – astfel încât tinerii însurăţei să nu simte nicio clipă careva disconfort din cauza prezenţei unor persoane străine. Doar această sărbătoare este doar a voastră!

Vă doriţi ca la câteva zile după nuntă să vizionaţi un film excepţional de dragoste, executat în cele mai bune tradiţii ale filmului romantic, unde rolurile principale sunt jucate chiar de tine însuţi, de jumătatea ta şi oamenii dragi vouă? Atunci apelaţi la serviciile studioului de creaţie Bomond Production.

Bomond-servicii video

Specialiştii agenţiei noastre – o echipă bine-închegată de operatori şi asistenţii acestora, dar şi asistenţi de lumină. Vă propunem servicii video în format Full HD, montaj bine chibzuit şi post-producţie profesionistă. La solicitarea dumneavoastră, filmările pot fi efectuate de câteva camere video, ceea ce va face filmul mariajului mai dinamic şi abundent. Suplimentar la film, puteţi comanda un videoclip de scurt metraj care include momentele cele mai impresionante şi înduioşătoare de la serbarea nunţii.

Bomond-servicii foto

Fiţi naturali în ziua nunţii. Bucuraţi-vă de noul rol. Nu vă gândiţi la unde să priviţi, când să zâmbiţi, cum să te ridici. Alături de dumneavoastră aveţi un fotograf profesionist care va surprinde cele mai frumoase clipe de la nuntă, fără ca dumneavoastră să depuneţi careva eforturi. Şi chiar dacă vă va ruga să pozaţi un pic, aceasta va fi întotdeauna în momentul şi la locul potrivit. O să fiţi încântaţi de o astfel de sesiune foto! Şi după câteva zile când veţi avea la îndemână pozele finisate, să nu vă miraţi de cât de bune sunt.

Studioul de creaţie Bomond Production reprezintă:

  •   specialişti de cea mai înaltă clasă din domeniul serviciilor foto şi video,
  •   cel mai profesionist echipament de fotografiere şi filmare,
  •   abordare exclusiv artistică,
  •   un gust impecabil şi stil irepetabil,
  •   atitudine atentă şi grijulie faţă de fiecare client,
  •   respectarea garantată a termenilor de executare a comenzii,
  •   calitate de lux a produselor video şi foto finisate.

Bomond Production – alegerea tinerilor căsătoriţi care acceptă orice compromis. Alegând chiar şi amintirile cele mai bune.